Home > Nieuws > Nieuwsbericht
20-01-2021 Circular Plastics Conference: 5 expertmeetings in 5 maanden
Circular Plastics Conference: 5 expertmeetings in 5 maanden

DPI - The Polymer Research Platform organiseert komend halfjaar vijf interessante expert evenementen over het sluiten van de plastic keten. Topexperts presenteren de nieuwste technologische, regelgevende en sociaaleconomische ontwikkelingen en vooruitzichten. De sessies staan gepland voor 4 februari, 25 februari, 18 maart, 29 april en 20 mei. 

Onderzoek en ontwikkelingen op het gebied van recycling van plastic evolueren snel. Het is tijd om samen te komen en de ervaringen en perspectieven te delen. Het is tijd om de krachten te bundelen en de relevante stappen te identificeren die nodig zijn om in 2050 tot een 100% circulair systeem te komen. Behalve de inbreng van de experts, worden de deelnemers actief betrokken en gevraagd om hun expertise en de ervaren hindernissen te delen en te bespreken. De sessies starten om 14.30 uur en duren tot 17.00 uur. Lees meer details op de website

Verbinden van de circulaire plastic gemeenschap
Naast de online sessies verbindt de Circular Plastic Conference de gemeenschap via een online platform met vraag- en antwoordsessies, netwerkfaciliteiten en korte pitches over het laatste onderzoek door PhD- en Post-Doc-onderzoekers. Op het platform hebben bedrijven ook de mogelijkheid om hun producten en innovaties op de online markt te presenteren. Daarnaast is er een virtuele marktplaats ingericht waar bezoekers altijd toegang hebben tot de virtuele stand van bedrijven.